Strategisk rådgivning

Vi kalder dette område for StratConsult. I Action Learning Partners er rådgivning indenfor strategi og ledelse en af de vigtigste opgaver, og det er en opgave, vi brænder for.

Vores rådgivning leveres altid i forbindelse med konkrete projekter, der har til formål, at skabe bedre resultater gennem læring.

Ofte er behovet, at lederne og/eller medarbejderne ikke er – eller ikke føler, at de er – ”klædt på” til at udvikle strategien eller at omsætte mål og strategier til effektive handlinger. Når hastigheden og intensiteten i forandringerne øges er det vigtigt, at ledere og medarbejdere kan og vil tage et selvstændigt medansvar for strategiens udvikling og gennemførelse. Det kan vi hjælpe med.

Vi arbejder med ekspert- og procesrådgivning, sparring eller coaching, eller vi yder rådgivning gennem skræddersyede kurser, hvor deltagerne involveres aktivt i løsning af egne konkrete problemstillinger. Det overordnede formål med vort arbejde er, at hjælpe deltagerne til at skabe et bedre lederskab og til bedre resultater ved hjælp af en sund strategisk tænkning og arbejdsmetode.

Mere om rådgivningsprocessen /Klik her

Mere om implementering af strategi /Klik her

Services

Motivation Rådgivningsprocessen Action learning Fra ledelse til lederskab Strategisk rådgivning Strategisk laboratorium

Kontakt os

Action Learning Partners Danmark A/S
Sømarksvej 14
DK-2900 Hellerup

Mail: alp@al-partners.dk
Tel: +45-33 91 36 99
Fax: +45-33 91 34 99